ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην ΤΕΚΛΙΜΑ είμαστε πιστοί στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών μας και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις για τη μελέτη και την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων.

Είμαστε καταχωρημένοι στο Μητρώο εμπειρίας κατασκευαστικών εταιρειών του ΥΠΕΧΩΔΕ για την κατασκευή δημοσίων έργων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με πτυχίο 1ης Τάξης.

Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων κλιματισμού-ψύξεως και λοιπών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, σε μηνιαία βάση στους μόνιμους πελάτες μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας σε περίπτωση βλάβης και σας εξυπηρετούμε σε 24ωρη βάση. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου απαιτείται άμεση επέμβασή μας είμαστε στη διάθεσή σας ακόμη και Σαββατοκύριακα και αργίες. Σήμερα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε περισσότερα από 500 σημεία ανά την Ελλάδα σε αναλογία 70% στην Αττική και 30% στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ειδικότερα ασχολούμαστε με τη μελέτη και υλοποίηση έργων:

  • Σε εγκαταστάσεις κλιματισμού, θέρμανσης - ψύξης παντός μεγέθους
  • Σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους (φωτισμός, δομημένη καλωδίωση, ηλεκτρολογικά, πυρανίχνευση κλπ.)

 
Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση εσωτερικών επαγγελματικών χώρων με διάφορες ελαφριές κατασκευές τύπου γυψοσανίδας, ψευδοροφής.
 
Είμαστε ειδικοί στην εξυπηρέτηση V.I.P. προσώπων, πολλά εκ των οποίων είναι μόνιμοι πελάτες μας.